Rólunk

Lépjünk együtt Budapesten

Családi vállalkozásunk küldetése, hogy közelebb hozzuk az emberekhez Budapest rejtett kincseit. Nagymamáink és szüleink után immár a harmadik generáció választja az idegenvezetés gyönyörű szakmáját. Célunk a valódi értékek felkutatása, az ismeretlen helyek bemutatása, avagy az ismert helyek új ruhába öltöztetése.

A Budastep bölcsője egy elrejtett kis sziget Budán

A Gellért-hegy egyik eldugott szegletében, a Molnár–C. Pál festőművész műterméből kialakított lakásmúzeumban 30 éve fogadja a családunk a művészetkedvelőket, és az idetévedt látogatókat. Az első látogatás sokak számára váratlan felfedezés a hegy „hátsó oldalán”.

Buda és Pest kincsei

Derítsük fel együtt, hogy milyen kincseket rejt városunk, mennyi meglepetést tartogat a sokszor elfelejtett budai oldal és a folytonos pezsgésben lévő Pest!
Budán születtünk, azon belül a Gellért-hegyen, ott mozgunk a legotthonosabban, de Buda elképzelhetetlen lenne Pest nélkül, így nekünk is célunk hidat építeni a két oldal közé.
Túráink során megmutatjuk neked Buda elrejtett helyszíneit, elmeséljük legizgalmasabb történeteit. Egy-egy program erejéig átkalandozunk a túlpartra is.

Játékba hozzuk a várost, élményt adunk Neked.