GYIK

Utalvány beváltásához lépj be a Fiókodba (ha még nem regisztráltál, csak egy pár kattintást vesz igénybe). A fiókodban az utalvány beváltása fülnél add meg az utalványkódót, majd válassz a meghirdetett séták közül, játék esetén pedig a naptárból válassz szabad időpontot.

Amennyiben partner értékesítőnknél vásároltál utalványt, válassz a naptárban időpontot, majd küldd el az élménykód és a biztonsági kóddal együtt a hello[kukac]budastep.com email címre.

Az utalványkód az ajándékutalványodon szereplő kód, az utalvány beváltásakor ezt a kódot kell megadnod, hogy a választott sétára, városi játékra időpontot foglalhass.
A kuponkódot a jegyvásárlásnál az adott kedvezményként használhatod fel. Kuponkódokról és egyéb kedvezményekről a hírlevelünkből értesülsz. Iratkozz fel!

Séták oldalon vagy városi játékok oldalon válassz a meghirdetett időpontok közül, ha nem találtál megfelelő időpontot, kérj ajánlatot egyedi élményre.

A séta / városi játék / ajándékutalványt a termék kosárba tétele után tudod online bankkártyás, vagy SZÉP kártyás fizetéssel, illetve banki átutalással rendezni a következő számlaszámra: 12100011-17644468 (Best Step Guide Kft.). Megjegyzésben kérjük tüntesd fel a séta címét és időpontját!

Ha befizettél egy sétára/ városi játékra, e-mailen kapsz visszaigazolást a foglalásodról és mi felteszünk a résztvevői listára. A séta előtt a találkozóhelyen kell regisztrálnod a neved bemondásával. Nyomtatott jeggyel nem kell bajlódnod, a városi játék esetében pedig szintén emailen küldjük az instrukciókat a játék kezdéséhez.

Amennyiben a jegyet ajándékba szeretnéd adni, vagy szükséged van egy nyomtatható verzióra, jelezd nekünk és kiállítunk Neked egy igényes kivitelű séta/ városi játék jegyet.

A séták tematikájuk miatt alapvetően felnőtteknek szólnak, de gyerekekkel is lehet érkezni. Az útvonalak többnyire babakocsival bejárhatók, nincs sok lépcsőzés és egyenetlen terep. Gyerekek 0-6 évig ingyenesen vehetnek részt, 7-14 évig 50% kedvezményt kapnak. Városi játékaink pedig több korosztálynak is élvezetesek, általános és középiskolai korosztálynak kifejezetten

Igen! Van lehetőség konkrét időpontra is ajándékjegyet venni, vagy szabad felhasználású jegyet is vásárolhatsz, amelyet a megajándékozott tetszőleges sétára beválthat. A megajándékozott számára egy igényes kivitelű sétajegyet állítunk ki, amelyet kinyomtatva tudsz átadni.Ha ilyen igényed lenne, kérlek, jelezd a hello@budastep.com email címen

Ha mégsem tudsz eljönni, kérjük legkésőbb 24 órával a séta/ városi játék kezdete előtt jelezd nekünk a hello[kukac]budastep.com címen! Ebben az esetben jegyed nem vész el, hanem beválthatod egy másik alkalommal egy általad választott sétára / városi játékra.