Általános Szerződési Feltételek

Jelen ÁSZF tartalmazza a budastep.hu weboldal használatának feltételeit, a Budastep meghirdetett és privát programjain való részvétel feltételeit és lényeges körülményeit az alábbiak szerint.

 

Az üzemeltető (Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Best Step Guide Szolgáltató Kft.
Székhely: 1145 Budapest, Törökőr u. 61.
Adószám: 25126864-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-201344
Bankszámlaszám: 12100011-17644468 (Gránit Bank)
E-mail: hello@budastep.com
Telefon: 20-4005790

Szolgáltatásaink:

Honlapunkon a Budastep városnéző programjaira, sétáira, játékaira vagy egyéb eseményeire lehet jelentkezni, jegyet vásárolni. A szerződés létrejön, ha a Felhasználó megrendelést küld írásban (e-mailben vagy a weboldalon keresztül) és azt a Szolgáltató írásban visszaigazolja. A Felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött adásvételi szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak, melyet a Felhasználó a weboldal használatával, illetve a szolgáltatás igénybevételével (programra jelentkezéssel) elfogad és magára nézve kötelező érvényűnek ismer el.

A megrendelés menete:

Meghirdetett sétáink időpontját a weboldalon tesszük közzé. A városi játékok és a privát túrák a Vásárló által megrendelt és a Szolgáltató által visszaigazolt időpontban valósulnak meg.
Meghirdetett sétáinkra jelentkezni a Séták menüpont alatt az adott programra kattintva a foglalási űrlap kitöltésével, vagy e-mailben lehet.
Városi játékot vagy privát túrát szintén a foglalási űrlap, ill. ajánlatkérési űrlap kitöltésével vagy e-mailben lehet megrendelni.
A weboldalon közzétett, ill. az egyedi ajánlatainkban küldött árak bruttó árak.
A foglalás után a Vásárló visszaigazolást kap a megadott e-mail címre. Amennyiben két munkanapon belül nem kap választ megrendelésére, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fizetési feltételek

Programjainkon a részvételi díj megfizetésével lehet részt venni. Ingyenes programjainkra előzetes regisztráció szükséges. Részvétel csak írásban visszaigazolt regisztrációval lehetséges.
A részvételi díjat a weboldalon keresztül online bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással lehet megfizetni. Helyszíni készpénzes fizetésre kivételes esetben van lehetőség.
Bankkártyás vagy utalásos fizetés esetén a Vásárló által megadott névre és címre számlát állítunk ki, amelyet a Vásárló részére e-mailben küldünk meg. Készpénzes fizetés esetén nyugtát, kérésre számlát állítunk ki.
Ajándék sétajeggyel, utalvánnyal vagy kuponnal rendelkező résztvevőknek is szükséges az előzetes regisztráció. Az utalványok az azokon szereplő érvényességi időpontig használhatók fel.

A programokon való részvétel, meghiúsult program

A programokon mindenki a saját felelősségére vesz részt. 14 éven aluli gyermekek a programokon kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt. A programok során esetlegesen előforduló sérülésekért, balesetekért, lopásokért, elveszett, megrongálódott tárgyakért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.
A meghirdetett sétáinkon a minimum létszám 5 fő, maximális létszám 30 fő. Ettől eltérő minimum vagy maximum létszámot a weboldalon az adott programnál feltüntetjük.
Öt főnél kevesebb jelentkező esetén a Szolgáltató – legkésőbb 24 órával a meghirdetett kezdési időpont előtt – lemondhatja a programot, ebben az esetben új időpontot hirdetünk meg, vagy a jegyek beválthatók másik sétára, ill. visszaválthatók.
Rossz idő, a sétavezető betegsége, vagy egyéb komoly okból, vis maior körülmény miatt elmaradt vagy félbeszakadt program esetén a Szolgáltató új időpontot hirdet meg, vagy a jegyek másik programra való felhasználását engedélyezi. A Szolgáltató hibájából meghiúsult program esetén szintén felhasználhatók a jegyek új időpontban vagy másik programon, ill. a jegyek visszaválthatók.
Ha a Vásárló a programon nem vesz részt, a fel nem használt sétajegyet visszaváltani nem áll módunkban, a Szolgáltató a részvételi díj visszafizetésére nem köteles. A jegyek más személyre átruházhatók, vagy legkésőbb 24 órával a kezdési időpont előtt másik programra átválthatók.
Privát időpontra foglalt program komoly indokból, pl. betegség a kezdési időpont előtt legkésőbb 24 órával lemondható, ebben az esetben új időpont kerül kitűzésre, Szolgáltató a részvételi díj visszafizetésére nem köteles.

Adatkezelés, hírlevél feliratkozás, egyéb rendelkezések

A foglalás, vásárlás során megadott személyes adatokat a Szolgáltató harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint a megadott adatokat – külön engedély nélkül – más célra nem használja fel.
A weboldalon található tartalmak a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezik, így azok bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása jogi következményeket vonhat maga után.
A séták során a Szolgáltató vagy megbízottja fényképeket, videofelvételeket készíthet, melyeket későbbiekben saját céljára felhasználhat. A felvételeken szereplő személyek a sétára való jelentkezésükkel elfogadják ezt, további hozzájárulásukat a Szolgáltató nem köteles kikérni.
Az ÁSZF-ben nem szabályozott kérdések tekintetében a mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et vagy annak egyes pontjait módosítsa. Az esetleges módosítást a weboldalon tesszük közzé.