Privát túra

Szeretnél egy igazán egyedi, különleges élményt a városban?
Ajánlatkérés

A Te élményed.

 

Ha egy tartalmas és mégis szórakoztató szabadtéri programot keresel csapatépítés, szülinap, legény/lánybúcsú vagy bármilyen családi, baráti összejövetel céljából, mi szívesen segítünk neked!

Választhatsz meglévő sétáink, játékaink közül, amit igényeid szerint teljesen személyre szabunk, vagy akár egy teljesen új programot is összeállítunk nektek!

Gondolj egy nagyot! Álmodj meg egy helyszínt a városban, egy jó ötletet, és mi megvalósítjuk!

Legyen egy pár óra erejéig tiétek a város! Interaktív programjainkon az ismeretszerzésen túl a közösségi élmény is garantált.

Válassz legnépszerűbb sétáink közül,
kérd privát túraként!

Budai Borkorzó

Séta és bor, esti fények a hegyen, meglepetés helyszínek, időutazás a ’20-as évek világába, irodalmi szemelvények, romantikus hangulat egy este alatt.

Tabán, édes élet

Hogyan nézett ki 100 éve a bulinegyed, a híres és hírhedt Tabán? Feltárjuk a bohém negyed titkait, a borozók és bordélyházak elhallgatott történeteit.

Színezd újra!

Az erzsébetvárosi tűzfalfestmények üzenete a városlakók szívéhez szól. Történelmi és mindennapi pillanatok elevenednek meg.

Válassz kedvenc játékaink közül,
kérd privát élményként!

Nyomozás Budán

Gyilkosság történt a Gellért Fürdőben! Vajon ki a tettes? Eredjetek a nyomába! A nyomozáshoz fantáziátokra, kreativitásotokra is szükség lesz.

Budai romantika

Páros nyomozós játék a Budai Várban. Csomagotok érkezett! Hogy hol van és mit rejt, arra nektek kell rájönnötök! Legyetek ti a szuper páros!

Pál utcai fiúk

Játék, verseny, tanulás és közösségépítés. Remek osztályprogram, iskolán kívüli tevékenység, irodalom óra és osztálykirándulás egyben.

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot emailben, telefonon vagy a lenti űrlap segítségével!

hello@budastep.com

+36204005790

6 + 9 =