Lépj velünk kapcsolatba!

Ha szeretnél egy meghirdetett sétára jelentkezni, vagy saját időpontot foglalnál, hívj minket, vagy írj nekünk! Kérdéseidre örömmel válaszolunk!

Adatvédelem

Elérhetőségeink

Telefonszám
+3620 8289356
Email cím
hello@budastep.hu

Gyakran ismételt kérdések

Hogy tudok jelentkezni egy sétára?

Töltsd ki a séta leírása alatt található foglalási űrlapot, mi pedig hamarosan visszaigazoljuk a regisztrációt. Ha e-mailben szeretnél jelentkezni, írj a hello@budastep.hu címre!

Hogy tudok fizetni?

A séta árát ki tudod fizetni online bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással a következő számlaszámra: 12100011-17644468 (Best Step Guide Kft.). Megjegyzésben kérjük tüntesd fel a séta címét és időpontját!

Befizettem egy sétára. Milyen formában kapom meg a jegyet és hogy kell majd bemutatnom?

Ha befizettél egy sétára, e-mailen kapsz visszaigazolást a foglalásodról és mi felteszünk a résztvevői listára. A séta előtt a találkozóhelyen kell regisztrálnod a neved bemondásával. Nyomtatott jeggyel nem kell bajlódnod.
Amennyiben a jegyet ajándékba szeretnéd adni, vagy szükséged van egy nyomtatható verzióra, jelezd nekünk és kiállítunk neked egy igényes kivitelű sétajegyet.

A programokra gyerekkel is lehet érkezni?

A séták tematikájuk miatt alapvetően felnőtteknek szólnak, de gyerekekkel is lehet érkezni. Az útvonalak többnyire babakocsival bejárhatók, nincs sok lépcsőzés és egyenetlen terep. Gyerekek 0-6 évig ingyenesen vehetnek részt, 7-14 évig 50% kedvezményt kapnak.

Sétajegyet tudok ajándékba is vásárolni?

Igen! Van lehetőség konkrét időpontra is ajándékjegyet venni, vagy szabad felhasználású jegyet is vásárolhatsz, amelyet a megajándékozott tetszőleges sétára beválthat. A megajándékozott számára egy igényes kivitelű sétajegyet állítunk ki, amelyet kinyomtatva tudsz átadni.

Befizettem egy sétára, de mégsem tudok elmenni. Tudom módosítani a dátumot?

Ha mégsem tudsz eljönni, kérjük legkésőbb 24 órával a séta kezdete előtt jelezd nekünk! Ebben az esetben jegyed nem vész el, hanem beválthatod egy másik alkalommal egy általad választott sétára.

Városi séták

Tekintsd meg meghirdetett időpontjainkat városi sétáinkra. Csatlakozz hozzánk és vesd bele magad az élményekbe.