Játék, verseny, tanulás és közösségépítés.

Remek osztályprogram, iskolán kívüli tevékenység, irodalom óra és osztálykirándulás egyben.
Fedezzük fel együtt a Grund világát! Ez a túránk egy interaktív kincskereső, amely a regény helyszíneire kalauzolja a résztvevőket. Erősíti a csapatszellemet, és közben rengeteg érdekességet tudhattok meg a Pál utcai fiúkról.
A séta során a két regénybeli csapat csap össze, a Grundon megtudjuk, hogy a Pál utcai fiúk vagy a Vörösingesek az erősebbek.
A Pál utcai fiúk az egyik legismertebb és legolvasottabb ifjúsági regényünk, ami időbeni távolsága ellenére a gyerekek életét máig meghatározó, fontos értékeket közvetít. A kincskereső célja, hogy a diákok számára megidézzük a könyv világát, a benne foglaltakat elsőkézből tapasztalhassák meg, és a századfordulós játékok és a regénybeli helyszínek segítségével a valóságban is átéljék és megértsék a könyv világát. A programon többek között utánajárunk merre volt az egykori Grund, hol lakott Nemecsek, hova jártak iskolába a Pál utcaiak és kipróbáljuk milyen játékokkal ütötték el idejüket a korabeli diákok. Az interaktív kincskereső segítségével a diákok számára az őszinte bajtársiasság és csapatszellem nem csupán a könyvbeli fiúk sajátja lesz, hanem saját bőrükön tapasztalhatják meg, és kovácsolódhatnak össze valódi csapattá.

Főleg osztályok jelentkezését várjuk, de baráti társaságoknak, családoknak is tartalmas kikapcsolódás.

Találkozó helyszín

Múzeumkert

}

Időtartam

kb. 2,5 óra

Program ára

10-19 főig 35.000 Ft/csoport
20 főtől 1800 Ft/fő
(kísérő tanároknak ingyenes)

Létszám

Minimum 10 fő

Privát programként kérhető

Foglalj játékidőpontot emailben, telefonon vagy a lenti űrlap segítségével.

hello@budastep.com

+36204005790

Foglalás

Adatvédelem

10 + 11 =