Elakadtál? Mivel lepd meg családtagjaidat, barátaidat?

Tedd Budapestet a fa alá!

 

Itt a legjobb ötlet! Ajándékozz Budastep vezetett városi sétát szeretteidnek idén Karácsonykor! Vásárolj nálunk ajándékutalványt, sétajegyet vagy lepd meg az egész családot, baráti társaságot egy csoportos privát túrával! Ne késlekedj, a létszámok hamar betelnek!

Az ajándékutalvány egy szabadon felhasználható sétajegy, amely beváltható bármelyik programunkra 3500 Ft értékben! Vásárláskor egy letölthető, gyönyörűszép utalványt küldünk Neked, amelyen egy egyedi kuponkód szerepel és amit kinyomtatva át tudsz adni a megajándékozottnak. Szeretted a kuponkód segítségével tud sétát foglalni magának a budastep.hu weboldalon keresztül legkésőbb 2020. decemeber 31-ig.
 • Ajándékutalvány bármelyik városi sétánkra

  -
  3.500 Ft
  Jegyvásárlás

Ajándékutalvány

Nincs ötleted mit vegyél ajándékba? Vásárolj Budastep vezetett városi séta utalványt, mely bármely programunkra felhasználható 3500 Ft értékben.

A vásárlás során egy utalványt kapsz, amit át tudsz adni ajándékba.

Beváltás: az utalványon szereplő kuponkód segítségével a budastep.hu oldalon legkésőbb 2020. december 31-ig.

 • Ajándékutalvány bármelyik városi sétánkra

  -
  3.500 Ft
  Jegyvásárlás

Ajándék sétajegy

Lepd meg szerettedet egy olyan élménnyel ami igazán hozzá passzol, válassz sétát és időpontot, és pipálj ki a listádról egy ajándékot most rögtön!

Ajándék privát túra az egész családnak vagy baráti társaságnak

Ajándékozz különleges és felejthetetlen élményt az egész csapatnak! Legyen egy pár óra erejéig tiétek a város! Interaktív programjainkon az ismeretszerzésen túl a közösségi élmény is garantált.

Kérj ajánlatot itt!

13 + 1 =

Tedd Budapestet a fa alá!