Rólunk

Fotolla_(86_of_114)                 Lépjünk együtt Budán!

Családi vállalkozásunk küldetése, hogy közelebb hozzuk az emberekhez Buda rejtett kincseit. Nagymamáink és szüleink után immár a harmadik generáció választja az idegenvezetés gyönyörű szakmáját. Őseink mintájára mi is szeretnénk átadni azt a tudást, amit felhalmoztunk, mindezt a mai emberre igazítva. Célunk a valódi értékek felkutatása, az ismeretlen helyek bemutatása, avagy az ismert helyek új ruhába öltöztetése.

A Budastep bölcsője egy elrejtett kis sziget Budán. A Gellért-hegy egyik eldugott szegletében, a Molnár–C. Pál festőművész műterméből kialakított lakásmúzeumban 30 éve fogadja a családunk a művészetkedvelőket, és az idetévedt látogatókat. Az első látogatás sokak számára váratlan felfedezés a hegy „hátsó oldalán”…

Derítsük fel együtt, hogy milyen kincseket rejt még a Gellért-hegy, mennyi meglepetést tartogat a sokszor elfelejtett budai oldal! Túráink során megmutatjuk neked Buda elrejtett helyszíneit, elmeséljük legizgalmasabb történeteit. Egy-egy különlegesebb program erejéig  néha azért átkalandozunk a túlpartra is! Játékba hozzuk a várost, életre keltjük a budai oldalt, élményt adunk Neked.

 

Budastep

Budastep

Budastep

Budastep